FØRsteklasses OG AVSLAPPende

BADEOPPLEVELSE

BADESTAMPEN ER KLAR TIL BRUK MED REXENER PR200 VANNVARMER

Rexener-badestamp er laget av de beste komponentene markedet har å by på. Stampen er fra Europas største leverandør av badestamper, Kirami. Kombinert med den effektive høykvalitetsvarmeren Rexener PR200 blir resultatet en behagelig og avslappende badeopplevelse.

Rexener Unnukka har plass til 4-6 personer om gangen. Volumet på badstampen er 1420 liter. Rexener Unnukka- pakken leveres klar til bruk. Bestiller du også vår installasjonstjeneste, trenger du ikke å bekymre deg for noe annet enn å finne ett passende sted for badestampen.

Dette er den beste vannvarmeren for meg. Jeg anbefaler den til alle!

Rexener PR 200 vannvarmeren var definitivt den beste løsningen for oss. Vi synes at elektriske boblebad er for kostbare, og vi ville aldri kjøpt en vedfyrt badestamp, da det er for mye jobb for å få en behagelig varme. 

Vannvarmeren fungerer kjempebra. Vi har nå hatt ovnen vår i 3 år og varmeren er alltid klar til bruk. Vi holder vannet rundt 7-8 grader hele tiden, men om stampen skal brukes øker vi temperaturen på varmeren og på under 1 time så har badestampen ønsket temperatur.

Om sommeren føles det som om den ikke kjøles ned i det hele tatt, da den har isolert lokk. Selv om høsten holder den seg lenge på 24-25 grader, selv om varmeren var installert på 7 grader. Den eneste utfordringen har vært at den ikke slås på automatisk etter strømbrudd. Vi vil absolutt anbefale Rexener PR 200 til våre venner! 

VARM OPP BADESTAMPEN ELLER BASSENGET – MED ET KNAPPETRYKK

Glem vedhogging! Med Rexener PR200 er det bare å trykke på en knapp, så tar varmeren seg av resten. Hvem som helst kan bruke Rexener! Rexener er effektiv og har høy virkningsgrad. Oppvarmingstiden er betydelig kortere enn med vedfyring. Rexener sørger for en jevn vanntemperatur. Badestampen blir aldri for kald eller for varm og du velger selv hvilken temperatur du skal ha!

Rexener PR200 kan installeres som varmesystem i både nye og eksisterende badestamper, boblebad, badekar eller bassenger. Med Rexener får du en varmer som kan erstatte tradisjonell vedfyring i badestampen. Du kan begynne å varme opp vannet allerede før du har fylt ferdig.

Rexener PR200 har nok effekt til oppvarming av store svømmebasseng på 50 000 liter – året rundt! PR200-varmeren er svært driftssikker og leveres med to års garanti. 

I stedet for en gammel vedovn

«Jeg liker det faktum at vannet varmes raskt opp selv i kaldere vær. Takket være denne ovnen er funksjonene så å si alltid ferdige, og å starte selve oppvarmingsprosessen krever ingen store skritt. Med badestamp i tre må du alltid følge med på oppvarmingen. Det er så mye enklere med PR200, den krever ingen kontinuerlig overvåking.»

Rexener Unnukka

LES MER

Rexener PR200

LES MER
  • Ett enklere, raskere og mere behagelig alternativ enn vedfyrte badstamper
  • Lavt forbruk
  • Termostatstyrt, opprettholder den valgte temperaturen nøyaktig 0-45ºC
  • Biodiesel, diesel eller fyringsolje
  • Rask vannoppvarming 
  • Ingen synlig røyk
  • Strømforbruk bare 80W
  • Enkel å installere
  • Passer også til å bytte ut en gammel vedovn
45 890,00 kr / stk