VARM OPP BADESTAMPEN ELLER BASSENGET – MED ET KNAPPETRYKK

Glem vedhogging! Med Rexener PR200 er det bare å trykke på en knapp, så tar varmeren seg av resten. Hvem som helst kan bruke Rexener! Rexener er effektiv og har høy virkningsgrad. Oppvarmingstiden er betydelig kortere enn med vedfyring. Rexener sørger for en jevn vanntemperatur. Badestampen blir aldri for kald eller for varm. Her velger du selv hvilken temperatur du skal ha!

Rexener PR200 kan installeres som varmesystem i både nye og eksisterende badestamper, boblebad, badekar eller bassenger. Med Rexener får du en varmer som kan erstatte tradisjonell vedfyring i badestampen. Du kan begynne å varme opp vannet allerede før du har fylt ferdig.

Som brensel til Rexener-varmeren kan du velge for eksempel biodiesel laget av matrester, diesel eller fyringsolje. Rexener PR200 kan også brukes i boligfelt, ettersom varmeren ikke slipper ut synlig røyk som er til forstyrrelse for nabolaget. Rexener PR200-varmerens svært gode virkningsgrad sørger for at det knapt avgis skadelige avgasser fra varmeren. I praksis kommer det bare ufarlig karbondioksid ut av eksosrøret. Varmerens strømforbruk er veldig lavt.(80W)

Med Rexener kan du holde vannet varmt uke etter uke når du har filtrering/sandfilter koblet til varmeren og bruker egnede bassengkjemikalier. Badestampen eller svømmebassenget kommer til å bli brukt mye mer i tiden som kommer! Rexener kan også leveres ferdig installert, og hvis du vil, tar vi med oss den gamle vedovnen til gjenvinning.

Rexener PR200 har til og med nok effekt til oppvarming av store svømmebasseng på 50 000 liter – året rundt! PR200-varmeren er svært driftssikker og leveres med to års garanti. 

På grunn av høy etterspørsel er produktet MIDLERTIDIG UTSOLGT. Vi vil få flere varmeovner til vårt lager innen utgangen av året.

Forhåndsbestill produktet og sørg for at badestamp / bassengsesongen fortsetter selv i kaldere vær! Forhåndsbestill produktet nå til kampanjepris!

FORHÅNDSBESTILL OG SPAR FINN EN FORHANDLER
  • Biodiesel, diesel eller fyringsolje
  • Veldig økonomisk i drift
  • Termostatstyrt, opprettholder den valgte temperaturen nøyaktig 0-45ºC
  • Passer også til å bytte ut en gammel vedovn
  • Rask oppvarming
  • Ingen synlig røyk
  • Strømforbruk bare 80W
  • Egnet for alle badestamper og selv store svømmebasseng

INKLUDERT I GRUNNPAKKEN

PR200 VARMEOVN

SKORSTEIN

DRIVSTOFFTANK

BEKREFTENDE SAMTALE
Vi ringer deg før varene blir levert. Vi vil avtale en leveringsdato og sørge for at du har alle nødvendige deler for installasjon.

AVBESTILLINGSBESKYTTELSE 
Du kan kansellere bestillingen gratis hvis vi finner ut under en gjennomgangssamtale at produktet ikke er egnet til ditt pool / basseng av en eller annen grunn.

TEKNISK STØTTE

SERVICE
Vår profesjonelle kundeservice dekker hele landet.

2 ÅRS GARANTI
Vi tilbyr garantiservice gratis for deg hvis noen del av garantien er brutt.

ALTERNATIV INSTALLASJON
Nøkkelferdig installasjonstjeneste 3900 kr i hele Norge!

Varmer godt og raskt

«Vi hadde en drøm om å få en badestamp på stranden i mange år, men vi så hvor tungvint vannoppvarmingen til vennene våre var. Det krede mye tid, vannet enten for varmt eller for kaldt. Denne varmeren løste problemet. Den godt og jevnt, og bruker overraskende lite diesel. Vi har brukt den mange ganger. Vannet kommer direkte fra brønnen, og blir oppvarmet til 39 grader på bare et par timer. Den stopper så når den når varmen og starter på nytt opp igjen når det er nødvendig.»

 

I stedet for en gammel vedovn

«Jeg liker det faktum at vannet varmes raskt opp selv i kaldt vær. Takket være denne ovnen kan man starte selve oppvarmingsprosessen uten at det krever noe. Med tre må du alltid følge med på oppvarmingen. Det er så mye enklere med PR200, som ikke krever noen kontinuerlig overvåking. «

 

Vannvarmeren Rexener PR200 varmer opp utendørs boblebad kjapt og med lavt forbruk

«Vannmengden i boblebadet er på rundt 2500 liter, og vi har hatt Rexener-varmeren koblet til siden starten. Jeg varmer vannet med fyringsolje. Vanntemperaturen ligger på 20 °C når boblebadet ikke brukes, og på 40 °C på vinteren når vi bader. På sommeren var vannet konstant rundt 30–35 °C varmt. Jeg har en nivåmåler som kan leses av fra langt hold, og den viser at vi på fire måneder har brukt rundt 40 liter olje.»

BILDEGALLERI

OFTE STILTE SPØRSMÅL?

Hvor mye bruker Rexener PR200?

EKSEMPEL PÅ FORBRUK

Vannvolum 1 500 L

Oppvarmingstid (+7 → +38 C): ca. to timer, hvorav ca. én til fylling av vann

Oppvarmingskostnad cirka 40 kr

Når Rexener PR200 kjøres, bruker den 2L pr time. Imidlertid slår termostaten av brenneren når ønsket temperatur er nådd. Brenneren fortsetter når temperaturen synker fra 2-4 grader. Dette minimerer forbruket.

Hvis du ikke bruker stampen/bassenget jevnlig, kan du spare energi ved å redusere temperaturen ned til fem grader.

Kan ovnen brukes med sjøvann?

Ja! PR200 fungerer også i sjøvann.

 

Kan jeg installere en Rexener PR200 i en gammel badestamp?

Ja, Rexener PR200-varmeren kan installeres som oppvarmingssystem for både nye og gamle badestamper eller svømmebasseng. Rexener PR200 kan også erstatte en tradisjonell vedfyrt varmer eller brukes side om side med en luft-til-vann-varmepumpe.

Kan Rexener PR200 brukes til bassengoppvarming?

Ja, Rexener PR200 kan også brukes til å varme opp større bassenger på opptil 50 000 liter!

 

Har du service og reservedeler til Rexener?

Det har vi selvfølgelig! Vårt servicenettverk dekker hele Norge. Alle Rexener reservedeler er tilgjengelige fra vårt lager i Finland.

 

Trenger Rexener-varmeren en sirkulasjonspumpe?

Ja. Rexener-varmeren er så effektiv at varmeren ikke fungerer optimalt når den er fri sirkulasjon. Hvis bassenget allerede har en sirkulasjonspumpe, eller et sandfilteranlegg, kan du dra nytte av det med Rexener. Hvis du ikke allerede har en sirkulasjonspumpe eller sandfilter, kan du enkelt bestille dem fra vår nettbutikk.

 

Hvor kan jeg installere Rexener?

Rexener PR200 kan installeres opptil 10 meter fra et basseng eller badestamp. Det er bra å plassere varmeren et sted der den enkelt kan justeres. Den skal installeres på en stabil, flat overflate som er fri for vann. Beina på varmeren er justerbare. Bruk dette alternativet for å sikre at varmeren er vannrett.

Dieselltanken kan installeres enten høyere eller i samme høyde som varmeren. Avstanden mellom ltanken og varmeren må ikke overstige 150 cm. Forsikre deg om at det er enkelt å fylle diesel.

Hva slags sirkulasjonspumpe kan jeg bruke med Rexener?

Anbefalte egenskaper for sirkulasjonspumpen

Driftsspenning 230V~, 50Hz

Strømningshastighet 6100 L/h 6 m.c.H2O

Maksimal strømningshastighet 9.6 m.c.H2O

Laveste strømningshastighet 2 m.c.H2O

Du kan også kjøpe en sirkulasjonspumpe fra nettjenesten vår.

 

TEKNISK INFORMATION

VEKT 43 kg
DIMENSJONER 38 × 58 × 86 cm
VARMEEFFEKT 20kW
DIESELFORBRUK 2,0 L/h (Merk: Takket være termostaten er det faktiske forbruket mye lavere)
EGNET BRENSEL Biodiesel, diesel eller fyringsolje
TERMOSTAT  0-45ºC
STRØMFORBRUK 80W (230V, 50Hz)
STØYNIVÅ 48 dB
KONTROLL Enkelt soft-touch kontrollpanel med LED-skjerm
TANKSTØRRELSE 23 L ekstern tank
VANNFORBINDELSE 38 – 75 mm (38 mm indre diameter)

 

PR200 INSTALLASJON

TEKNISK BESKIRVNING

Omfattende sikkerhetssystem

De elektronisk kontrollerte sikkerhetsfunksjonene til Rexener PR200 sikrer sikker bruk av varmeren under alle forhold. Sikkerhetsfunksjonene inkluderer: to overopphetingssystemer, en flammeskjerm og automatisk avstenging, og overvåking av vannstand.

Vann monitoring System

Hvis ovnen ikke har nok vann, slås den ikke på. Hvis vannstanden synker for lavt, vil varmebrenneren være slått av.

Kraftig oljebrenner

En effektiv luftblåser og høytrykksoljeinjeksjon sikrer påliteligheten til Rexener PR200 under alle forhold.

Nøyaktig temperaturkontroll

Rexener PR200 stilles til ønsket vanntemperatur mellom 0 og 45 grader (C). Varmeren holder automatisk den innstilte temperaturen.

System for beskyttelse mot overoppheting

Om temperaturen på vannet som kommer til varmern overstiger 50 grader Celsius, stenges brenneren av. Om temperaturen stiger over 75 grader Celcius stenges brenneren av på nytt.

Flammevern og automatisk sluknings system

Avvikende funksjoner i brenneren (dålig retur) aktiverer flammevakten, som stenger av brenneren og dieselpumpen. Detta sikrer sikkerheten i Rexener PR200 under alle forhold.

FILER TIL NEDLASTING

REXENER BADTUNNA

Tomt på lager
46 890,00 kr / stk

INSTALLATIONSSERVICE

4 900,00 kr / stk

TILLEGSUTSTYR

2 390,00 kr / stk
390,00 kr / stk
990,00 kr / stk
390,00 kr / stk