REXENER HJELPSTARTER

Dette nye Rexener-produktet er en livredder når batteriet dør. Uansett om reisemidlene dine er en bil, stor varebil, båt, firehjuling, snøscooter eller motorsykkel, gir denne praktisk størrelse og kraftige boosterladeren deg trygghet under turen. Rexener kan også brukes som en kraftbank for mest bærbar forbrukerelektronikk.

1 990,00 kr / stk
KJØP NÅ

18 000 mAh litium-polymer-batteri gir ikke opp med det første. Du kan starte en personbil ca. tjue ganger og mindre apparater enda flere – på én ladning. Avansert elektronikk og kabler som er godt isolerte og riktig dimensjonerte, står for sikkerheten ved bruk av hjelpestarteren.

Rexener fungerer også som strømbank for nesten alt bærbart elektronisk utstyr. De mange tilkoblingsmulighetene inkluderer USB samt 12 V og 19 V utganger. De kan brukes til å lade Android- og Apple-enheter, eller bærbare datamaskiner fra 16 ulike merker ved hjelp av kontakter som følger med.

3 490,00 kr / stk
KJØP NÅ

Rexener 32000 er den kraftigste hjelpestarteren/strømbanken i sin størrelse på markedet. Den er ekstremt kompakt og kan brukes til å hjelpestarte både 12 V- og 24 V-biler. Med 32000 kan du til og med få start på lastebiler, skogsmaskiner eller flere biler av gangen!

12 eller 24 volt – det spiller ingen rolle. Er det noe som helst strøm igjen på bilbatteriet, registrerer Rexener 32000 automatisk den riktige spenningen. Rexener 32000 har en tydelig LCD-skjerm til instruksjoner og overvåkning. Avanserte sikkerhetsfunksjoner hindrer funksjonsfeil og skader som følge av feil tilkobling.