VÅRT MEST EFFEKTIVE KLIMAANLEGG

Airrex HSC 5000A er det mest effektive mobile klimaanlegg i vårt prisområde. Den har kapasitet til å takle krevende oppgaver som nedkjøling av store lokaler eller effektiv målkjøling, f.eks. i produksjonsprosesser.

Som med mindre modeller sikres den effektive kjølingen av den høye strømningshastigheten og en effektiv kompressor som sørger for at kjølemiddelet sirkuleres i enhetens kjølesystem. En effektiv vifte blåser inn luft fra de to kanalene med diameter på 175 mm i en hastighet på 14 m/s, noe som øker kjølekapasiteten ytterligere.

Enhetens optimale driftstemperatur er 25–45 grader, noe som betyr at luften som går gjennom enheten, kjøles ned med 12 grader av gangen. Det er også mulig å bruke enheten i kaldere miljøer.

Selv om enheten er stor, er den relativt enkel å flytte på takket være de svingbare hjulene. Enheten veier 250 kg, så den kan fint skyves på jevne og rette underlag. Det er også løftepunkter under enheten, slik at den kan flyttes med gaffeltruck eller andre løfteanordninger.

Som med våre andre enheter for målkjøling er det enkelt å komme i gang med HSC 5000A – det er bare å flytte enheten inn dit man har behov for kjøling. Varmluften ledes inn i en ventilasjonskanal eller ut (ved målkjøling kan varmluften blåses ut i rommet som skal kjøles, f.eks. produksjonslokaler med høyt tak). Kanalene ledes til målet som skal kjøles, eller dit kjøleluften trengs.

Klimaanlegget Airrex 5000A kan utstyres med kjøleluftkanaler på opptil 30 meter. Disse selges som tilleggsutstyr. Når disse brukes, trenger ikke enheten å befinne seg i rommet som skal kjøles. Dette er for eksempel nyttig i situasjoner hvor man på grunn av støy ønsker å plassere enheten lenger vekk fra stedet.

FINN EN FORHANDLER KJØP NÅ
 • Kjøler arbeidsstasjoner og større mellomrom
 • Flyttbar, krever ikke installasjon
 • Virkelig effektiv: 60 000 Btu/h
 • Enhetens optimale driftstemperatur er 25–45 grader
 • Kjøles ned med 12 grader av gangen
 • Lydvolum, desibel: 65 dB

GRUNNPAKKEN INNEHOLDER

AIRREX HSC-5000A
Klimaanlegg

KJØLEKANALER
2 x 0,5-meters lange reversible og avtakbare kjøleluftkanaler.

OPPRINGING FØR LEVERING
Vi ringer deg før vi leverer enheten hos deg. Vi avtaler leveringsdato og sørger for at du er fornøyd med innholdet i ordren.

FRI KANSELLERING
Du kan kansellere ordren kostnadsfritt hvis vi får bekreftet under oppringingen før leveringen at produktet av en eller annen grunn ikke står til forventningene dine.

TEKNISK STØTTE
Vi tilbyr teknisk støtte på finsk, svensk og engelsk.

VEDLIKEHOLDSSERVICE
Vår profesjonelle vedlikeholdsservice dekker hele Norge.

2 ÅRS GARANTI
Vi tilbyr garantiservice gratis for deg hvis noen del av garantien er brutt.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye plass kan enheten kjøle seg ned?

Størrelsen på området som skal avkjøles, avhenger av mange faktorer, for eksempel hvor godt plassen er isolert. HSC-5000A er tilstrekkelig i et isolert rom for å avkjøle seg omtrent 1200 m³. For å få et estimat, har vi brukt BTU-kalkulatoren.

Hvilken type kontrollpanel har enheten?

Airrex HSC-5000A er utstyrt med et klart digitalt kontrollpanel, som blant annet justerer ønsket temperatur og blåsehastighet. Displayet viser ønsket og rådende temperatur samt eventuelle alarmer. Apparatet har også en timerfunksjon og kan derfor stilles i drift i 0-24 timer, hvoretter apparatet automatisk slås av.

 • Rom- og viftetemperaturregulering
 • Viftehastighet
 • Off-timer (slår av enhetens automatiske)
 • Feilmeldinger
 • Fjernkontroll (selges separat)
Hva slags strømtilkobling har enheten?

Enheten krever 3-fasestrøm. Strømforsyning: Ø 3 x 380/420 V x 50 Hz (3-fase kraft)

Er HSC-5000A trygg?

Kjøleapparat er ekstremt trygge å bruke og har seks forskjellige sikkerhetssystemer:

 • Overfyllingsbeskyttelse for kondensvanntank.

 • Lekkasjebeskyttelse hvis kondensvanntanken velter

 • Beskyttelse mot over- og undertrykk

 • Tre minutters sikring for kjølingen

 • Overopphetingsvern for kompressoren

 • Vern for viftemotoren

Hvor blir luften eksportert?

Det er lurt å fjerne avtrekksluften fra ventilasjonskanalen eller vinduet for å forbedre kjøleprosessen. Når den varme avtrekksluften fjernes fra rommet, kan den ikke varme opp rommet igjen. Avtrekksrør og avtrekksreduksjon selges separat.

Avtrekksluft trenger ikke nødvendigvis å være ventilert hvis enheten skal brukes, for eksempel i et stort rom der det er ønskelig at en del av prosessen eller arbeidsstasjonen blir avkjølt. Dette letter også enhetens mobilitet.

Hvor HSC-5000A kan brukes?

Kjøleapparater er egnet for bruk i varme områder eller prosesser som krever kjøling. For eksempel:

Fabrikker, havneanlegg, metallverksteder, glassverk, verksteder, sveiseverksteder, maskinrom, datasaler, scener, kjøkken, kontorer osv.

Enheten er optimal for punktkjøling, men fungerer også bra for større romkjøling.

Enheten kjøler effektivt opp til 156m2 plass.

Hvor mange grader kan lufta kjøles ned?

HSC-5000A kjøler den innkommende luften med omtrent 10 grader. Hvis den varme luften fjernes fra rommet med et eksosrør, vil kjøleprosessen være mer effektiv; når luften avkjøles i rommet som skal avkjøles – er den innkommende luften kjøligere for å gi kjøligere kjøleluft.

Esimerkki:

1. Luften i rommet er 35 ° C. Den utgående luften blir avkjølt til -12 ° C, dvs. den utgående luften er 23 ° C.

2. Luften i rommet har avkjølt seg til 23 grader. Avtrekksluften er da 11 ° C.

Hva om jeg har problemer med enheten min?

Alle reservedeler til Airrex HSC kjøleenheter er på lager i Finland. Vi har en profesjonell tjeneste som vil gi reparasjon eller vedlikehold på stedet om nødvendig.

Vil enheten starte på nytt etter strømbrudd?

Airrex kjøleapparat starter automatisk på nytt etter strømbrudd.

FOTOGALLERI

TEKNISK INFORMASJON

VEKT 250 kg
DIMENSJONER 74 × 140 × 151,6 cm
KJØLKRAFT 60,000 Btu/h / 17.580 kW/h

STRØMFORSYNING

Ø 3 x 380/420 V x 50 Hz (3-fase kraft)
STARTSTRØM / DRIFTSSTRØM 57 / 13 A
STRØMFORBRUK 8.5 kW
KOMPRESSORKRAFT 5.6 kW
KJØLENDE VENTILASJONSLUFTVOLUM 40 m³/min
VARMEVEKSLER FAN LUFTVOLUM 80 m³/min
MOOTTORINTNAK 0.75 kW
LUFTFILTER Metallnettfilter
SIKKERHETSSYSTEMER Kondensatbeholder overfyllingsbeskyttelse; Lekkasjebeskyttelse av kondensatbeholderen; Overtrykk og undertrykksbeskyttelse; 3 min bekreftelse på kjøling; Kompressor overoppheting beskyttelse; Viftemotorsikringssystem
MAKSIMALT TILLATETELIG TRYKK 50 mmAq
KRAFTLEDNINGVLENGDE 30 m
BLÅ LUFTFART 14 m/s
BLÅS LUFT TEMPERATUS FORSKJELL 12 °C
KJØLEMIDDEL R-410A (3.5)
DRIFTTEMPERATUR, MIN–MAX 25 °C DB 60% RH ~ 45 °C DB 40% RH
MAKSIMAL LENGDE PÅ KJØLERRØRET 30 m

LAST NED FILER

BYGGESELSKAP

Selskapet kjøpte HSC-kjøleenhetene for å avkjøle kontorer på en byggeplass. I disse rommene var det ikke noe kjølesystem, og det ble veldig varmt om sommeren. For å jobbe der, trengtes et kjølesystem Selskapet leide også to enheter for avkjøling av betongstøping under tørking.

Når støping tørkes gir det varme og fuktighet. HSC-radiatorer fjerner også fuktighet fra luften. Ved en temperatur på + 30 ° C og fuktig vær frigjøres fuktighet med omtrent 2,5 liter i timen.

ARBEIDSKLÆR PRODUSENT

Selskapet kjøpte HSC-kjøleenhetene, og de har vært veldig fornøyde med produktene! Produksjon og utskrift av plagg produserer enorm varme. Kontorer i tilknytning til produksjonsområdet har vært de viktigste områdene som ble avkjølt. I fremtiden vil de også bruke kjøleenhetene for å lette arbeidsforholdene i nærheten av varme maskiner

AIRREX 5000A TILLEGGSUTSTYR

+

Tilleggsutstyr

Forlengelsestykke, 5000A

180,00 kr / stk
+
150,00 kr / stk
+
2 250,00 kr / stk
+
958,00 kr / stk
+
353,00 kr / stk
+
4 000,00 kr / stk
+
1 612,50 kr / stk