Plantene trives med den infrarøde varmeren Airrex AH-300 

For å holde liv i hageblomstene gjennom det skiftende og iblant kalde været kjøpte K-Rauta Hankasalmi, en finsk hagebutikk, en Airrex AH-300 infrarød varmer.

Butikken er på 15×15 meter, rundt 1000 kubikk, og har blant annet et drivhus med vegger og tak av plastpaneler som slipper lyset inn. Den infrarøde varmeren ble innkjøpt til hagebutikken for å holde liv i blomstene gjennom de skiftende værforholdene i de kalde årstidene. Nattetemperaturen kan krype ned på minusgrader, noe som betyr at blomstene dør uten varmeren.

Airrex AH-300 er veldig enkel å bruke og den avgir en behagelig varme så lenge det er brensel på tanken. Noe av det beste med denne varmeren er at den ikke er skadelig for verken blomstene eller kundene, og den slipper ikke ut noen giftige eller farlige kjemikalier. Varmeren kan stå og gå over natten uten problemer.

Med infrarød stråling varmes flatene opp i stedet for luften, noe som gir en jevn og behagelig varmefordeling i alle retninger uten bruk av vifte. 

Airrex AH-300 har tolv ulike sikkerhetssystemer, noe som gjør den til en usedvanlig trygg varmer. Varmen som utstråles er moderat, slik at overflaten på varmeren ikke blir brennhet.

Enheten er også svært økonomisk sammenlignet med elektriske vifteovner. Etter at Airrex-varmeren ble tatt i bruk sank strømforburket i butikken. Airrex infrarøde varmere er termostatstyrte, noe som gjør den til en effektiv og økonomisk varmekilde grunnet det lave drivstofforbruket. 

Airrex AH-300 er den beste løsningen for en effektiv og behagelig oppvarming.

Sofie, butikksjef
LES MER