Rexener 18000

Rexeners nyhet er en reddende engel når kjøretøyet går tom for strøm. En kraftig startbooster i praktisk størrelse gir deg én bekymring mindre på reisen, uansett om det er bil, varebil, båt, firehjuling, snøscooter eller motorsykkel du reiser med.

18 000 mAh litium-polymer-batteri gir ikke opp med det første. Du kan starte en personbil ca. tjue ganger og mindre apparater enda flere – på én ladning. Avansert elektronikk og kabler som er godt isolerte og riktig dimensjonerte, står for sikkerheten ved bruk av boosteren.

Rexener fungerer også som strømbank for nesten alt bærbart elektronisk utstyr. De mange tilkoblingsmulighetene inkluderer USB samt 12 V og 19 V utganger. De kan brukes til å lade Android- og Apple-enheter, eller bærbare datamaskiner fra 16 ulike merker ved hjelp av kontakter som følger med.

En kraftig startbooster til kjøretøy og strømbank, litium-polymer-batteri på 18 Ah.

Den kompakte, moderne og kraftige Rexener-hjelpestarteren klarer å dra i gang også større motorer. Den avanserte elektronikken beskytter mot feilkoblinger samt spenningsvariasjoner og spenningspuls som kan føre til skade i elektriske kretser i kjøretøyet som skal startes.

Rexener 18 000 mAh litium-polymer-batteri er plassert i et solid batterihus. Takket være batteritypen og huset tåler Rexener en hel del. Strukturen beskytter inn- og utgangene, og 12 V-utgangen er beskyttet med et separat gummideksel.

Ved jevn belastning gir Rexener hjelpestartstrøm på 300 A, og kan levere 600 A i pulser. 600 A startstrøm er i praksis nok til alle 12 V startmotorer, også store V8-dieselmotorer. Kablene til startboosteren er 25 cm lange og 8,35 mm2 tykke, og har tilstrekkelig kapasitet til å dra i gang en startmotor på 3,5 kW.

Startboosterens fleksible ledninger av høy kvalitet har en silikonisolasjon som tåler 200 graders varme. Klemmene er helisolerte, noe som minsker risikoen for kortslutning. Klemmene har både lodding og klemforbindelse, og kjevene er koblet sammen med seks (6) mm2 kabel. Strømmen overføres effektivt fra begge kjevene til batteriet i kjøretøyet som skal startes.

Strømbank

Ved bruk som strømbank benytter Rexener ladningen i enhetens 18 Ah batteri. Med de mange tilkoblingsmulighetene kan Rexener kobles som strømkilde til de fleste mobiltelefoner, bærbare datamaskiner, nettbrett og andre liknende enheter på markedet.

Rexener har to USB-utganger og leveres med en USB-kabel utstyrt med mikro-USB-, Apple Lightning- og Apple 30-pin-utganger, som gjør det i praksis mulig å lade alle moderne mobiltelefoner og nettbrett.

En separat 19 V 3,5 A utgang for å lade bærbare datamaskiner følger også med. Kontakter for å lade bærbare datamaskiner av følgende merker følger med: Acer, Asus, Benq, Compaq, Dell, Delta, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, Liteon, MSI, NEC, Samsung, Sony, Toshiba.

Rexener som 12 V strømuttak

Rexener strømbank kan brukes som strømuttak for nesten alt 12 V utstyr med nominell effekt opp til 120 W. Produktet leveres med et standard 12 V strømuttak (sigarettenneruttak), som elektrisk utstyr kan kobles til.

KJØP NÅ FINN EN FORHANDLER

Rexeners kapasitet

  • Personbil: ca. 20−30 starter
  • Bærbar datamaskin: ca. 4−6 timers bruk
  • Mobil/nettbrett: ca. 5−12 oppladninger, avhengig av enhetens batterikapasitet

Oppladning av Rexener og beredskapstid

  • Fra tom til full ladet ca. seks (6) timer
  • Etter oppladning er holdbarheten 6−12 mnd., en vedlikeholdsladning hver tredje (3.) måned anbefales av produsenten

BILDEGALLERI

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor kan jeg bruke produktet?

Rexeners nyhet er en reddende engel når kjøretøyet går tom for strøm. En kraftig hjelpestarter i praktisk størrelse gir deg én bekymring mindre på reisen, uansett om det er bil, varebil, båt, firehjuling, snøscooter eller motorsykkel du reiser med.

Rexener fungerer også som strømbank for nesten alt bærbart elektronisk utstyr. De mange tilkoblingsmulighetene inkluderer USB samt 12 V og 19 V utganger. De kan brukes til å lade Android- og Apple-enheter, eller bærbare datamaskiner fra 16 ulike merker ved hjelp av kontakter som følger med.

Hvor lang tid lader enheten?

Fra tom til full ladet ca. seks (6) timer

Pakken inneholder også adaptere for lading av bærbare datamaskiner, til hvilke merker passer de?

Acer, Asus, Benq, Compaq, Dell, Delta, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, Liteon, MSI, NEC, Samsung, Sony, Toshiba.

Hva slags batteri har enheten?

18 000 mAh:n Litiumpolymerbatteri 

Inkluderer det en stikkontakt i pakken?

Produktet leveres med et standard 12 V strømuttak (sigarettenneruttak), som elektrisk utstyr kan kobles til.

TEKNISK INFORMASJON

Vekt 1.5 kg
Dimensjoner 30.5 × 78 × 95 cm
Kraftuttak 12 & 19 V
Batteri 18 000 mAh:n Litiumpolymerbatteri 
Kontakter for å lade bærbare datamaskiner av følgende merker følger med Acer, Asus, Benq, Compaq, Dell, 

Delta, Fujitsu, HP, IBM, 

Lenovo, Liteon, MSI, NEC,

Samsung, Sony, Toshiba.

   
   
   
   
   

NEDLASTBARE FILER

Han har brukt boosteren hovedsakelig på personbiler, men også på noen varebiler. Og får du ikke start på bilen med Rexener, er det noe feil med bilbatteriet, ifølge Andersson.

I tillegg må ikke Rexener lades opp hele tiden. Jeg har brukt ladeindikatorene som referanse og ladet den i henhold til dem. Når de viser at batteriet begynner å bli tomt, er det tid for lading.

Jan Andersson

SE OGSÅ

3 490,00 kr / stk