Caspar Berntzen er ansatt som ny administrerende direktør i Rex Nordic Gruppen

Caspar Berntzen har blitt ansatt som ny administrerende direktør for Rex Nordic Gruppen og de svenske, norske og britiske datterselskapene. Han startet i stillingen 1. september 2021. Rex Nordic er kjent for å levere Airrex-varmere og Rexener badestamper av høy kvalitet.

Caspar Berntzen har sterk erfaring innen internasjonal virksomhet på ulike felt. Han har bygget opp og lykkes med vekst i forskjellige virksomheter og i flere markeder. Berntzen er også kjent som mannen som brakte isbilen (Hjem-IS) til Finland.

« Jeg er spent, og gleder meg til å bli en del av teamet. Rex Nordic har alle nødvendige forutsetninger for å fortsette den økende veksten i både eksisterende og nye europeiske markeder. Dette på grunn av at produktene holder høy kvalitet, kontinuerlig produktutvikling, samt dyktige medarbeidere. Vi planlegger allerede de neste stegene i vår ekspansjon ut mot nye europeiske land», sier Caspar Berntzen.

 ”Jeg ønsker Caspar hjertelig velkommen. På drøye tre år har vi vokst fra et selskap på tre personer til et team på nesten 30 personer. Med ankomsten av den neste vekstbølgen, vil Caspar bringe vårt selskap den nødvendige internasjonale erfaringen, slik at vi i tråd med vår strategi kan fortsette å vokse og utvide virksomheten, sier Markus Ström, styreleder i Rex Nordic.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Caspar Berntzen, Administrerende direktør, telefon +358 40 523 1122, caspar.berntzen@rexnordic.com
Markus Ström, Styreleder, telefon +358 44 3200 301, markus.strom@rexnordic.com