Rex Nordic Group forsterker staben; Joachim Gabrán er ansatt som ny salgsdirektør

Joachim Gabrán er ansatt som salgsdirektør for Rex Nordic Group fra 13. september 2021. Han vil rapportere til konsernsjef Caspar Berntzen. Markedet inkluderer Finland, Sverige, Norge, Danmark og Storbritannia før den planlagte utvidelsen i 2022.

Joachim Gabrán har over 25 års erfaring fra suksessrike internasjonale virksomheter innen salg, markedsføring og forretningsutvikling, sist hos Marioff Corporation.

“Jeg gleder meg til å bli en del av Rex Nordic -teamet i denne spennende overgangstiden, veksten og de nye mulighetene. Jeg er imponert over selskapets høykvalitets produkter og tjenester. Jeg ser frem til å jobbe sammen med våre kunder og hele teamet vårt for å øke Rex Nordics vekst sammen”, sier Joachim Gabrán.

”Vårt mål er å øke vår vekst på både nåværende og fremtidige markeder i Europa. Joachims omfattende internasjonale erfaring med å lykkes i å håndtere kunder, salgsteam og salgskanaler, samt å jobbe med forskjellige bransjer, nasjonaliteter og kulturer, er en viktig del av denne utviklingen“, sier Caspar Berntzen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Caspar Berntzen, administrerende direktør, tlf: +358 40 523 1122, caspar.berntzen@rexnordic.com

Joachim Gabrán, salgsdirektør, tlf: +358 40836 2864, joachim.gabran@rexnordic.com